Contact

Nama: Mohd Hanafi bin Dorussalim
Telefon: 0133076762
Poskod: 47100
Bandar: Puchong
Negeri: Selangor
mbz.hanafi@yahoo.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

===
Dulu harga Bitcoin hanya bernilai sen-sen sahaja tapi kini ia bernilai $2,149 untuk 1 unit Bitcoin.
===

Boleh dikatakan kita dah tertinggal bas ni. Masa murah kita tak percaya Bitcoin akan naik tapi bila dah jadi macam ni menggelupur la kita nak melabur.

Tapi sekarang tidak lagi sebab kita dah ada Letcoin. Apa itu Letcoin? Ia sama je macam Bitcoin, matawang digital.

Harga Letcoin hari ini cuma bernilai $0.49 untuk seunit Letcoin. Bayangkan dalam masa 5 tahun harganya naik sama macam Bitcoin.

Dapat kumpul 5 coin je pun dah bersamaan dengan $10,000. Kalau convert ke duit Malaysia? Korang kira la sendiri.

Macam mana nak join Letcoin ni? Nak kena beli ke?

Tak payah beli pun. Hari ini Letcoin dengan baik hati nak beri korang 5 COIN PERCUMA dengan hanya isi detail yang diperlukan dalam web di bawah.

YA. PERCUMA JE!

Apa lagi, WhatsApp sy +60133076762 untuk pengaktifan Dan 5 coin percuma.
===
Lepas signup nak buat apa?
===

+ Lepas signup korang akan terima emel dari Letcoin tentang detail login dan maklumat bagai. Simpan emel tersebut untuk rujukan.

+ 5 coin tersebut akan automatik dimasukkan ke dalam akaun yang anda signup tadi.

+ Simpan je 5 coin percuma tadi dan andaikata ia meletup nanti, korang dah kaya raya tanpa mengeluarkan modal sesen pun.

===
Nak tambah lagi nilai coin? 
===

Ya, saya pasti akan ada yang bertanya soalan tu. Kalau nak tambah ada 2 cara.

+ Beli dan tambah coin melalui url yang korang login tadi. Di situ ada diberi nombor akaun CIMB untuk ditransfer.

+ Satu lagi cara adalah buat promosi macam saya buat ni. Korang akan terima komisen setiap kali ada orang signup.

===
Aik! Tunggu apa lagi? Signup la. 
===

Ikhlas,

p/s: Letcoin akan masuk dalam list Blockchain bulan Oktober ni nanti. Harganya dijangka akan melonjak naik. Masa tu jangan menyesal kalau tak join hari ni.

WhatsApp segara +60133076762 utk 5 coin percuma

Information

Jenis Iklan: Lain-lain
Status Iklan: Persendirian