Harga: RM 10.00

Contact

Nama: Mohd shahrul
Telefon: 0105280769
Poskod: 41200
Bandar: Klang
Negeri: Selangor
shahthesecond@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

*Salam sejahtera.*
 DISINI SAYA ADA BERITA BAIK..
SIAPA DISINI YANG INGIN MENJADI AGENT TOPUP??
Komisen paling tinggi..

Umobile-10%
Digi-4.50%
Celcom-4,50%
Maxis_4.00%

SAYA ADA BUAT PROMOSI…!! JANGAN LEPASKAN PELUANG INI~

= Yuran pendaftaran murah - Seumur hidup hanya RM10 (tiada tarikh luput)
= boleh reload bila2 masa 7hari 24jam.
= boleh berniaga seperti kedai topap tanpa memiliki kedai n modal yg besar.
= boleh reload utk diri sendiri n ahli keluarga. (Kalau malas nk jual kt org)
= tidak perlu bersusah payah kn diri ke 7-Eleven / kedai topap lagi klau nk
topap tgh2 mlm atau emergency.
= Kepada pelajar atau rumah jauh dari kedai topap, hanya sepantas kilat anda 
dpt topup.
Dapat menjimatkan duit disamping itu dapat jana wang sampingan..


"Topup merupakan satu keperluan yang penting bagi setiap orang memiliki telefon bimbit. So, tak mungkin berlaku tiada customer dalam bisnes topup ni. Saya bagi contoh situasi, bagi yang dah bekerja, rakan2 sepejabat dah tahu anda jual topup, mesti mereka akan beli topup dengan anda sebab diorang tak perlu bersusah payah pergi ke kedai utk beli topup kerana mereka dah ada anda. Dan anda sudah mnjadi kepentingan buat mereka. Begitu juga dengan rakan2 di rumah sewa, jiran2 anda, family terdekat serta pelajar2 universiti atau kolej yang tinggal diasrama. Dari sini anda boleh dapat untung dari hasil jualan topup, dan daripada keuntungan tu anda boleh dapat free2 je topup. Siapa nak bagi? Jadi fikir2 kan lah." ingt anda bukan jual jet pejuang atau perhiasan2 yang bkan mnjdi sumber keperluan manusia..tetapi anda mnjual sumber keperluan manusia

Sila layari web kami dan daftar di sini.. *SEGERA !*

http://momeyreload.com/?id=ShahTopupEnterprise7

Dan capai impian anda untuk kebebasan kewangan.
Terima Kasih..

Atau hubungi/WhatsApp saya
*ShahTopupEnterprise769*
0105280768
0108378227

Information

Jenis Iklan: Tawaran Belian
Status Iklan: Syarikat

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin