Harga: RM 50.00

Kondisi Barangan: Baru
Cara Urusniaga: Bayar & Hantar

Contact

Nama: Murad
Telefon: 0136232236
Poskod: 46000
Bandar: Kajang
Negeri: Selangor
abdulmurad777@yahoo.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

SEDANG BERIKHTIHAR UNTUK MERAWAT MASALAH RAMBUT GUGUR ?
.
Anda mengalami masalah begini ???
.
✔️ " Masa sikat rambut, rambut selalu gugur. Makin hari makin banyak rambut gugur. "
.
✔️ " Rambut dah makin jarang dan nipis padahal umur baru 20 lebih. "
.
✔️ " Selepas bersalin anak hari tu, rambut makin gugur. Rasa kurang yakin dah sekarang bila takde rambut. "
.
✔️ " Buka aje tudung, rambut pun sekali gugur. Ermm, sedihlah. "
.
✔️ " Masa shampoo rambut, nampak rambut makin gugur kat lantai bilik air. Kenapa rambut makin gugur. Faktor umur kah ? "
.
✔️ " Bila garu kepala, rambut sekali gugur. Kepala yang gatal, rambut yang gugur bila garu. "
.
✔️ " Pergi salon nak gunting rambut tapi org salon cakap masa sikat rambut, rambut banyak gugur. "
.
✔️ " Dah pergi macam2 treatment, dah habis beribu2 tapi rambut masih lagi gugur. Rambut tak lebat2 mcm dulu. "
.
✔️ " Husband cakap rambut makin jarang. Arghhh malunya.. "
.
✔️ " Nasib baik pakai tudung jadi orang tak nampak rambut kurang dan nipis. Tapi dekat rumah hubby nampak juga. "
.
.
.
? MARI CARI JALAN PENYELESAIAN
.
? % GUNA HERBAL ASLI BERASASKAN MINYAK
.
.
.
Wanita sekarang perlu menitik beratkan kesihatan rambut dan perlu ambil kira jika rambut mulai kurang kerana masalah keguguran rambut.
.
Rambut gugur boleh terjadi kepada setiap wanita dan perkara ini perlu di ambil tindakan mulai sekarang dan cepat sebelum ia melarat sehingga rambut mulai jarang dan botak.
.
Tak dapat bayangkan jika wanita tanpa rambut. Pasti hilang mahkota dan keyakinan diri.
.
Sebagai wanita, ambil pendekatan dan tindakan terus untuk mengatasi masalah rambut gugur.
.
SAY NO to rambut gugur.
.
Ambil tindakan sekarang dan berikhtihar dengan herbal semulajadi berasaskan minyak ini.
.
Minyak Pelebat Rambut Empayar ini diekstrak secara semulajadi dari kandungan minyak yang sangat berkhasiat untuk kesihatan rambut anda. Antara kandungannya adalah seperti :
.
? Minyak Kelapa Dara
? Minyak Olive
? Minyak Almond
? Minyak Hazelnut
? Minyak Biji Anggur
? Minyak False Daisy
.
Cuba sebotol untuk lihat kesan minyak terhadap rambut. Anda tak akan rugi mencuba produk kami kerana :
.
? Harga sebotol Minyak Pelebat Rambut Empayar ini hanyalah RM50.00. Murah kan !!! Kalau hendak dibandingakan dengan minyak yang ada dipasaran online sekarang yang kadang2 harga dekat dengan RM100 dan ada juga yang lebih RM100 ? Ya rabbi, meniaga nak naik haji cepat tuh !!!
.
? Kami siap bagi free poslaju untuk Semenanjung Malaysia & tambahan RM10 untuk poslaju ke Sabah & Sarawak.
.
? Kami ada beratus testimonial pelanggan yang telah berjaya dan ikhlas ingin berkongsi testimonial dengan kami. Ada sesetengah testimonial kami lupa untuk tutup no telefon mereka jadi anda boleh call mereka sendiri dan bertanya ( tidak digalakkan kerana dikhuatiri menggangu mereka ). Ini menunjukkan testimonial ini adalah asli dan bukan tiruan. Anda sendiri boleh tengok testimonial ini di page kami.
.
? Ini adalah pati minyak. Jadi penggunaan hanyalah beberapa titik ( 2-4 titik ). Sangat sedikit penggunaan tetapi hasilnya sangat memuaskan.
.
? Cara guna minyak sangatlah senang. Buka botol dan titiskan 2-4 titik atas tapak tangan, dan sapu di bahagian yang ingin lebat / bahagian yang mengalami masalah gugur. Sapu sampai meresap ke kulit kepala. Urut2 kepala sehingga minyak meresap. Lakukan selepas mandi adalah waktu yang terbaik.
.
? Sebotol minyak biasanya dapat digunakan selama 1-2 bulan kalau disapu ke atas kepala rambut. Walaupun botolnya kecik, tapi kerana penggunaannya sangatlah sedikit kerana ini pati minyak, jadi ia boleh bertahan lebih dari sabulan. Jimatkan !!!
.
? Botol minyak yang kecil sangat memudahkan para wanita untuk simpan di dalam handbag dan boleh sapu bila2 masa yang diingini dan boleh di bawa ke mana2. Kecik, senang dan mudah.
.
? Bau minyak sangatlah wangi dan menyenangkan. Lebih wangi dari perfume dan baunya boleh menyebabkan orang lain ingin mencium rambut anda !!!
.
TAK RUGI KAN !!!
DAPATKAN PRODUK HEBAT KAMI SEKARANG !!!
.
Dapatkan MINYAK PELEBAT RAMBUT EMPAYAR.
Harga minyak yang MURAH dan MAMPU MILIK untuk setiap orang.
.
SATU RUMAH SATU MINYAK EMPAYAR !!!
.
Kalau bukan untuk anda, belilah untuk orang tersayang yang mengalami masalah rambut ini !!!
.
Semoga minyak ini bermanfaat untuk setiap manusia.
.
.
.
? Minyak ini sangat sesuai di gunakan untuk semua manusia baik lelaki atau wanita, dari baby yang berumur sebulan sehinggalah atuk yang berusia 90 tahun.
.
? Jangan risau tentang kesan minyak. Ia tidak memudaratkan kerana ia adalah herba asli berasaskan minyak dan tiada bahan kimia terlarang.
.
.
.
Untuk order, pertanyaan dan pembelian, anda boleh hubungi :
.
? CALL / WHATSAPP :
? 0136232236
? 0136232236
? 0136232236
? 0136232236
? 0136232236
.
.
.
??? TUNGGU !!!!!
Ada hadiah misteri yang kami nak bagi untuk pelanggan yang beli produk MINYAK PELEBAT EMPAYAR kami sekarang !!!
.
Dengan setiap pembelian kami akan beri Sebotol Herba Belimbing Tanah berharga RM40. Herba ini sangat ber

Information

Jenis Iklan: Tawaran Jualan
Status Iklan: Persendirian