Harga: RM 197.00

Contact

Nama: Asmaan Othman
Telefon: 601128473842
Poskod: 51000
Bandar: Sentul
Negeri: Kuala Lumpur
bayrulasmankhamis@yahoo.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

TEKNIK UNDERGROUND URUS DUIT BIZ ANDA YANG SELALU HILANG. DIJAMIN 100% BERKESAN!

“Dulu, saya tak pernah tahu berapa sebenarnya untung bersih perniagaan saya. Sale ribu ribu TAPI hujung bulan duit macam tak cukup jer. Resit resit pulak, ntah kemana. Sekarang, selepas belajar ilmu asas dan software akaun percuma seumur hidup, saya boleh tahu kesihatan kewangan perniagaan saya setiap masa dihujung jari sahaja… Paling best, saya tak perlu bagi username & password akaun Maybank, CIMB & RHB kepada staff saya pun untuk mereka check payment dari customer….”
~ Haslinda Mohd Salleh, Gmox Resources

Klik Sini >>> http://bit.ly/2uruskewangan
Klik Sini >>> http://bit.ly/2uruskewangan
Klik Sini >>> http://bit.ly/2uruskewangan

Biar betul?

Ya! Dulu, saya banyak travel merata dunia.

Harapkan staff la check akaun bank untuk payment dari customer.

Tapi…

Takkan nak bagi staff akses ke akaun bank saya?

Alhamdulillah!

Sekarang saya dah jumpa satu penyelesaian!

Nak tahu? Ianya direka untuk Usahawan Online seperti anda! Tak perlu tahu akaun pun boleh buat!

Syyyy….

Ini TEKNIK UNDERGROUND URUS DUIT yang tak ramai peniaga tahu.

Sangat sesuai untuk semua peniaga kerana ianya sangat mudah, cepat dan jimat masa saya.

==========
JOM BACA APA KATA MEREKA…
==========

“Jujurnya, saya seorang akauntan bertauliah tapi memang malas & leceh nak buat kerja kerja remeh ni key in key in ni. Selepas dah tahu TEKNIK UNDERGROUND URUS DUIT, saya dapat tahu kemana duit saya ‘hilang’ selama ni…”
~Vincent Ong, BBC Training Centre

“Sebelum ini saya tak pernah ambil tahu untung rugi biz saya pasal asal ada duit dalam bank, kira OK. Tapi bila mula apply ilmu ilmu ni, saya terkejut rupanya saya RUGI selama ini! Terima Kasih atas ilmu ini!”
~Mohammad Safarisham, Hofuna Rich Biz Venture

“Wow! Tak pernah tahu yang saya yang biz kecik kecik ni pun boleh guna ilmu ni. Tak susah pun! Boleh bagi anak jer lepas ni…”
~Farhana Zainal, Agen Shaklee Online

Best kan kalau dapat jimat ribuan ringgit?

==========
5 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MILIKI PANDUAN INI
==========

✔ 7 TEKNIK UNDERGROUND URUS DUIT yang terbukti berkesan mengelakkan duit biz anda lesap ntah ke mana. Bayangkan anda tak perlu pening duit hilang kemana.

✔ THUMB DRIVE BENTUK KAD ATM. Mudah di bawa ke mana mana dalam dompet jer. Anda tak perlu beli DVD Player pun macam produk digital yang lain.

✔ SOFTWARE AKAUN PERCUMA NO. 1 DI DUNIA. Lebih 1.7 juta pengguna dari 200 buah negara sejak 2010. Anda tak perlu risau tentang keselamatan maklumat anda. Kenapa perlu pakai excel atau tulis dalam buku 555 lagi?

✔ KLIK KLIK, SIAP! Bagaimana nak pantau duit customer bayar kepada anda tanpa perlu log in ke Maybank2u, CIMB Clicks & RHB Online setiap masa. Anda dapat jimat masa dan suruh staff anda jer check menggunakan kaedah ini.

✔ JIMAT 7 KALI GANDA! Tak perlu beli software akaun mahal mahal dan bayar caj akauntan beribu ringgit. Jimat duit anda untuk kegunaan mengembangkan biz anda.

Haaa…. Amacam?

Oleh kerana anda dah baca sampai sini, bayangkan betapa untungnya anda dengan ilmu ilmu ini.

Tiada alasan lagi untuk anda bazir duit lagi tapi tahu punca dan bayar caj mahal mahal setiap tahun upah orang luar dan beli software akaun

Sabar…

Sabar…

Sabar!

==========
SAYA NAK BAGI OFFER INI
==========

Cer tengok ni kejap…

Software Akaun : dari RM2,000 untuk 1 user sahaja
Caj Akauntan : dari RM1,999
Jumlah Keseluruhan : RM3,999

Kena bayar setiap tahun pulak tuh!

Nilai keseluruhan ialah RM3,999!

Giler Mahal!

Tapi…

Hari ini, saya nak bagi diskaun…

==========
ANDA DAPAT THUMB DRIVE "RARE" BENTUK KAD ATM YANG MENGANDUNGI;
==========

✔ eBook ASAS PERAKAUNAN MUDAH

✔ Software Akaun Online PERCUMA SEUMUR HIDUP (nak banyak user pun boleh)

✔ eBook Penggunaan Software ni

✔ VIDEO PANDUAN Software Akaun Online

==========
HARGA DISKAUN TENUK TERKEJUT
==========

Harga Sebenar Thumb Drive USB EZI AKAUN ini ialah RM390.

T̶a̶p̶i̶ ̶u̶n̶t̶u̶k̶ ̶R̶a̶b̶u̶ ̶&̶ ̶K̶h̶a̶m̶i̶s̶ ̶(̶4̶ ̶&̶ ̶5̶ ̶J̶a̶n̶u̶a̶r̶i̶ ̶2̶0̶1̶7̶)̶,̶ ̶s̶a̶y̶a̶ ̶b̶a̶g̶i̶ ̶h̶a̶r̶g̶a̶ ̶s̶p̶e̶s̶e̶l̶ ̶R̶M̶9̶7̶ ̶j̶e̶r̶!̶(Habis)

Tapi saya bagi DISKAUN TENUK TERKEJUT iaitu hanya RM197 sekali bayar jer! Takde tahun tahun...

Yer la! Yer la! Saya payung sekali dengan poslaju... manja betul... :P

==========
MAHAL?
==========
Cer try tolak RM3,999 tadi dengan RM197, minimum JIMAT RM3,802 kot. Kena ingat, kalau beli software komersil & upah orang akaun, kena bayar tahunan. EZi Akaun hanya sekali bayar dan kami bagi ilmu urus duit.

==========
APA? NAK HADIAH LAGI?
==========

Hmmm... OK lah... sempena tahun 2017 ni, saya bagitahu Staff 'Single' saya untuk masukkan sekali...

✔ Video cara guna software online percuma untuk menguruskan aktiviti harian perniagaan anda

✔ Template Rancangan Perniagaan

✔ Template Business Model Canvas (BMC)

✔ Template Powerpoint yang anda boleh guna untuk present depan klien

✔ Slide 'Bagaimana Nak Masuk Media Secara PERCUMA!'

Nota : Slide yang last tu saya akan tarik balik bila bila masa pasal takut nan

Information

Jenis Iklan: Tawaran Jualan
Status Iklan: Persendirian