Contact

Nama: fatehah learning centre
Telefon: 011-15054812
Poskod: 53300
Bandar: Wangsa Maju
Negeri: Kuala Lumpur
fatehahlearningcentre@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

Rasulullah s.a.w bersabda yang maksudnya: “Bacalah Al- Qur'an kerana ia akan datang pada hari akhirat kelak sebagai pemberi syafaat kepada tuannya.” (Hadis Riwayat Muslim)

Berikutan kelas Al-Quran pengambilan bagi bulan Mac & April sudah penuh, kami ada satu berita baik untuk anda iaitu pengambilan baru Kelas Al-Quran Peringkat Asas bulan MEI akan bermula iaitu pada SETIAP HARI RABU, 8.30 MALAM - 10.30 MALAM. PENGAMBILAN ADALAH TERHAD.

Untuk melihat TESTIMONI PELAJAR, sila pergi ke file photo Testimoni dan juga video di FB dan YouTube Fatehah Learning Centre.

Hubungi 011-15054812/013-2002970/03-41319057 untuk keterangan lanjut.

Untuk membantu mempercepatkan proses pembelajaran pelajar, pihak kami juga menyediakan pengajian atas talian secara percuma.

Alamat:
FATEHAH LEARNING CENTRE,
27-2, Jalan Wangsa Delima 2A, Seksyen 5, Wangsa Maju
53300 Kuala Lumpur. (7 minit berjalan kaki dari Stesen LRT Sri Rampai)
Boleh juga cari di 'Waze' & 'Google Maps'
Taip: Fatehah Learning Centre.

Facebook & YouTube : Fatehah Learning Centre
Instagram & Twitter: fatehah_lc

#kelasalquran #kelasalqurandirumah #kelasalquranindividu #individu #vip #alquran #alquranclass #muslimah #muslim #islam #malaysia #selangor #wangsamaju #setiawangsa #keramat #kualalumpur #bahasaarab #arabic #arabiclanguange #languange #bahasa #arabicarabic #arabicara #children #kanakkanak #fardhuain #testimonialquranflc #taubat

Information

Jenis Iklan: Tawaran Perkhidmatan
Status Iklan: Persendirian