Harga: RM 40.00

Kondisi Barangan: Baru
Cara Urusniaga: Bayar & Hantar

Contact

Nama: Hana
Telefon: 01139297320
Poskod: 40000
Bandar: shah alam
Negeri: Selangor
wallpaperbynajla@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

Sesiapa ada masalah bulu roma berlebihan dan tak nak bercukur?? Saya ada solution terbaik dan hasilnya pun terbaik. Terutama pada perempuan yang ada masalah bulu roma atas bibir dan selalu kena ejek ada misai, anda boleh gunakan produk ini untuk selesaikan masalah anda. Ia mampu pudarkan bulu roma dan jadikannya tidak kelihatan.


Kenapa perlu bleach?

1. Senang nak maintain hanya 10 minit dlm masa 2@3 minggu

2. Kalau stop pakai, takkan tinggalkan kesan sampingan, cuma warna bulu roma akan kembali pd asal shj (if waxing or shave, bulu roma akan tumbuh lebih panjang dan kasar)

3. Murah (nk buat laser boleh je, tapi costly)

4. Tak meyakitkan (macam pakai masker je)

5. Cepat (10 minit dah nampak kesan, bulu roma terus invisible)

6. Selamat (tak membeli kesan hitam pada muka mcm shave dan waxing, malah mencerah & menghaluskan)


35g + FREE masker = RM40.00

Postage percuma ke seluruh Malaysia


Whatsapp 011-39297320 untuk order

Follow FB Jolen - Hilang bulu tanpa cukur untuk melihat testimoni lain.

https://www.facebook.com/hilangbuludenganjolen

Information

Jenis Iklan: Tawaran Jualan
Status Iklan: Syarikat