Harga: RM 49.00

Kondisi Barangan: Baru
Cara Urusniaga: Bayar & Hantar

Contact

Nama: Jus Aimra'a Malaysia
Telefon: 0105012717
Poskod: 53300
Bandar: Setapak
Negeri: Selangor
jusaimraa.marketing@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

Minum Jus Aimra'a lah!
........................
? TESTIMONI Jus Aimra'a?
.
Tubuh tak bertenaga ,selalu lemah,lesu kini dah bertenaga dan tak lemah lagi walaupun kerja dari 8 pagi sampai 9 malam.
.
Aset atas bawah memang membesar ek? Saya terpaksa stop sekejap sebab jus ni membesarkan aset wanita la sis..hihi. Dah besar sangat ni, kesan pueraria dan kacip fatimah mmg hebat terbaik.
. Eyebag dan kulit anjal licin, bukan je kulit muka sahaja tetapi seluruh tubuh. Muka tak tumbuh jerawat langsung sejak amalkan jus aimra'a.
.
Membantu mengatasi masalah dalaman dan luaran wanita (keputihan ,senggugut, pendarahan, tenaga, jerawat wajah,banyakkan susu ibu dan sebagainya) dengan pantas seawal 1 minggu dengan hanya 1 langkah mudah.
.
Jus Aimra'a formulasi daripada makanan sunnah Nabi SAW dan herba terpilih iaitu madu,dandelion, kurma,pueraria mirifica, acai berry, dongquai, ginseng, kunyit, habbatussauda, apple, kacip fatimah, delima.
.
#KELEBIHAN Jus Amira'
.
✔Bekalkan tenaga wanita luar dan dalam serta tenaga batin.
✔Tak letih walaupun bekerja seharian
✔Hilangkan keputihan dan bau miss Vee
✔Mengekalkan kelembapan miss Vee supaya tidak kering bila bersama askben
✔Kurangkan sakit senggugut dan sakit menopos
✔Merawat luka dalaman dan luaran secara berkesan
✔Merawat pendarahan yang berlaku akibat tempoh period yang panjang
✔Merawat pendarahan ketika bersama askben
✔Mengurangkan kolestrol dan menurunkan berat badan tanpa disedari .
Sebab akan rasa tak mudah lapar dan berat terpaksa turun tiba-tiba.
.
Best kan?

Anda berpeluang mendapat:
.
✪ Free Keahlian Wasap Group Tips Cantik Wanita
✪ FreeConsultation
✪ Free postage
.
JOM DAPATKAN SEGERA DENGAN HARGA SANGAT RENDAH!
.
Klik je link bawah untuk whatsapp

http://jusaimraa.wasap.my

Information

Jenis Iklan: Tawaran Jualan
Status Iklan: Persendirian

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin