Harga: RM 260.00

Contact

Nama: Rahmat Hidayat Ghaizul
Telefon: 0132023473
Poskod: 47810
Bandar: Petaling Jaya
Negeri: Selangor
juslangit@yahoo.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

Nilai bitcoin kini melebihi nilai emas. 1 bitcoin kini berharga sekitar rm25,000 - rm26,000 semasa iklan ini ditulis. Bagi yg belum mengenali bitcoin adalah amat rugi kerana tidak mengambil peluang utk memilikinya semasa harganya masih rendah pada tahun2 sudah. Adakah terlambat utk memiliki bitcoin?
Bg masyarakat pendapatan rendah adalah amat susah memilikinya tp masih tidak terlambat kerana cara kedua utk memiliki bitcoin adalah dengan melombong bitcoin itu sendiri.

*WAJIB BACA BAGI NEWBIE DLM CRYPTO*

Bagi anda yang masih baru dan pernah dengar mengenai BITCOIN. Akan dengar suara2 positif dan negatif.

Ada suara2 menyatakan

" Ko main bitcoin ni menipu je,mghabiskan duit je"

" Tak payahla invest semua tu menipu, Aku invest abis duit aku, Semua Scam"

So ayat ni seringkali didengar. Sy bagi kesimpulan yang simple tapi padat.

√ BITCOIN adalah aset dalam alam maya.

√ Ia adalah satu pelaburan yg trend di masa kini

√ Bank Negara Malaysia pun tidak menyatakan BITCOIN ini tidak sah segi Undang2. Cuma dinyatakan risiko pelaburan adalah tanggungan kita sendiri

√ Bank2 di negara kita sprti MBB, PBB, CIMB dll pun telah menghantar orang2 nya untuk belajar mengenai Bitcoin & Blockchain.

√ Pelabur dalam Indeks KL, NYSE, Forex dll. semua beralih arah untuk melabur dalam bitcoin iaitu CRYPTOMARKET

√ Pelaburan dalam Bitcoin menjadi fenomena yang hebat dimana Beratus Billion orang melabur dlm Bitcoin market.

*APA YANG SAYA BERITAHU DIATAS NI BUKAN SATU AUTA TAPI FAKTA*

Bagi orang yang menyatakan "BITCOIN ITU ADALAH SCAM"

Untuk pengetahuan anda, yang SCAM itu adalah kesilapan kita sendiri kerana tidak pandai memilih platform yg betul. Salah memilih platform, terpedaya dengan skim yg mengarut, tapi hakikatnya itulah yang ramai orang suka.

Contoh melabur RM10, nnt tuan akan dpt 200K.
Yang ni ramai orang suka. Golongan mcm ni adalah golongan orang yang nak cepat kaya. Terpadaya dgn janji manis dan kena SCAM. Lepas tu bgtau kwn2 jgn joinla sbb aku dh terkena. Sbb salah memilih platform terus judge dan menjadi kudis kepada orang lain.

Kepada anda, perlu belajar dengan otai2 dalam crypto market. Jangan mudah terpedaya.

Mengapa kami disini memilih Cryptominingfarm sebagai satu pelaburan yang selamat dan secured.???

1 - Kami telah menyelidik latar belakang syarikat adalah genuine.

2 - Projek CMF ni adalah Mining/Melombong Bitcoin, Ethereum, Tether, dan Unitcoin

3 - Return of investment(ROI) dari CMF pun *NO HIGH RISK RETURN*

4 - Syarikat yang kukuh. Dari tahun 2005. Adalah sebuah syarikat telekomunikasi terbesar di Thailand. Memperkenalkan CMF pada tahun 2014 dan dengan jayanya sehingga sekarang melebihi 1 Juta User yang invest bersama CMF. Payout konsisten sehingga skrg.

5 - Kita melabur dalam unit BITCOIN iaitu ibu segala coin dan para pakar pengkaji crypto menjangkakan pasaran BTC (BITCOIN) akan naik sehingga $50,000 USD menjelang hujung tahun 2018. Manakala harga semasa kini sekitar $6,000 USD.

Bagi anda masih lagi berfikir, kami disini hanya ingin membantu anda, Yang selebihnya terpulang pada anda. Ramai otai2 dalam CMF ni setiap hari menunjukkan mereka withdraw dengan jayanya. Anda bila lagi.???

Tak perlu invest banyak, test 1000Ghs modal baru dalam 0.01+btc Saya ingin anda rasa keluar duit dari CMF.

(Ghs : Giga Hash Rate = unit yg digunakan bg mengukur kelajuan melombong bitcoin)

So jangan lepaskan peluang. Setiap detik yg berjalan adalah duit, Jika anda mensia2kan masa yg ada tanpa berbuat apa-apa, bermakna anda seorang yang rugi kerana tidak mengambil kesempatan dan peluang yg ada didepan mata.

Daftar percuma disini

https://www.cryptominingfarm.io/signup/?referrer=5B6C60016DFE9

dan anda akan diberikan 50gHs secara percuma sebagai permulaan dan anda akan melihat sendiri jumlah bitcoin dlm acc anda bertambah setiap hari.

Jgn lupa daftar melalui link yg diberi dan setelah daftar, sila pastikan anda verify/sahkan acc anda melalui email yg anda daftar tadi.

Setelah selesai. Hubungilah saya untuk keterangan lanjut dan saya akan mengajar anda step by step bagaimana utk berjual beli dan menyimpan bitcoin. Malah saya akan ajar anda bagaimana utk mempercepatkan kelajuan melombong bitcoin masuk ke acc anda.

Hubungi saya atau wasap saya disini

Yat 0132023473
Yat 0132023473
Yat 0132023473
Yat 0132023473

Daftar percuma disini

https://www.cryptominingfarm.io/signup/?referrer=5B6C60016DFE9

Information

Jenis Iklan: Lain-lain
Status Iklan: Persendirian

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin