Harga: RM 115.00

Contact

Nama: Kamaruddin Omar
Telefon: 0122974877
Poskod: 55300
Bandar: Kuala Lumpur
Negeri: Kuala Lumpur
kszsolution@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

ARRGGHH...!! SERBA SALAH DIBUATNYA. ANAK NAK TENGOK KARTUN TAPI DATA INTERNET DAH NYAWA2 IKAN. LEPAS NI DAH TAKLEH ONLINE LAA....
.
.
Ibu2 pernah tak andaa gelabah sbb data phone selalu habis dek kerana anak tengok kartun kat youtube? Asik nk kena langgan data jee..tak habis-habis kena menabung kt top up.
.
Tak bagi anak tengok kartun, asik meragam tak habis. Dah bagi tengok, runsing pasal nak kena topup lagi. Arrggghhh..serba salah dibuatnya.
.
Naahh..sekarang tak perlu nak susah hati lagi. Ada jalan penyelesaian..mp4 yang diisi penuh dengan pengisian cerita-cerita kartun kegemaran kanak-kanak.
bgtau ja nak berapa unit.
.
-----
⏩KEISTIMEWAAN ⏪
-----
✔..FULL HD LCD -Sgt jelas kualiti Video
✔..SPEAKER 10X LEBIH KUAT DARI HP PALING MAHAL
✔..BATT BOLEH CAS
✔..SUPPORT KEBANYAKKAN FORMAT VIDEO & MP3
✔..FREE PERISIAN VIDEO QURAN & PENDIDIKAN AGAMA YG SGT2 BERMANFAAT TERMASUK LIST INDEX
.
?ISI KANDUNGAN
?mengandungi lebih kurang 200 video kartun yg ditapis dan sesuai utk semua knak2 islaam..bukan setakat hiburan semata2, juga dimuatkan dgn video doa2 harian,zikir,pembelajaran awl kanak2 dan lagu2 mmg complete pakej
1 ➡ belajar alif ba ta
2 ➡ Doa dan zikir
3 ➡ Voice of ummi
5 ➡ nasyid
6 ➡ Belajar abc
7 ➡ lagu kanak2 ( alif&mimi, pd zaman dahulu, didi&friends, upinipin )
8 ➡ dan banyak lagi
bukan anak2 je suka,ibu bapa pon layan sekali terutama bapak.hehe?
.
?KELEBIHAN PRODUK?
✅jimat kuota tenet
✅blh tgok mana2 shaja kedai mkn,dlm kete atau balik kmpung
✅x perlu dah berebut fon andaa dgn anak2 kebarangkalian utk pecah mmg tiinggiii sbb sy pernah alaminya?
✅paling penting anak2 dpt berhibur
Whatsapp 0122974877
Whatsapp 0122974877
Whatsapp 0122974877

Information

Jenis Iklan: Tawaran Jualan
Status Iklan: Syarikat