Harga: RM 450.00

Contact

Nama: ramdandazra
Telefon: 0182774914
Poskod: 68000
Bandar: Ampang
Negeri: Selangor
ramdandazra@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

Haa,, siapa ada masalah macam ni?? Saya ada berita baik untuk anda yang tengah runsing pasal macam mana nak bawa balik barang korang dari China ke Malaysia .. Jangan risau,, akak-akak, abang- abang dan adik- adik dah tak payah nak runsing lagi dah nak fikir pasal berapa beg luggage nak bawa , berapa guni nak kena standby, nak sedia berapa lagi beg.. sebabnya kami boleh selesaikan masalah anda tu dengan salah satu servis kami iaitu Shipping door to door..
.
Apa itu shipping door to door ni? Okay , shipping door to door adalah perkhidmatan yang kami tawarkan untuk membawa barangan anda dari China untuk dibawa balik ke Malaysia terus ke pintu rumah anda.. So senang lah untuk anda yang pergi China tu untuk bawa balik barang anda nanti. Tak de lah bawa beg banyak- banyak dah.. hehehehehe
.
Jadi tak payah fikir panjang , kami akan uruskan dari A-Z .. Anda hanya perlu beri duit, dan barang korang tu akan sampai terus ke depan rumah. Mudahkan?? Harga pon berpatutan tau. Hanya serendah RM450. Caj ini termasuk semua kos seperti tax dan penghantaran. Barang korang pasti akan selamat sampai ke depan rumah dalam masa lebih kurang 20 hari je.
.
So kalau korang berminat nak tahu dengan lebih lanjut, boleh terus pm saya di :
http://wassap.my/60182774914/Shipping
# Join Facebook Group: #SembangBorongChina
.
# Join Telegram : https://t.me/SembangBorongChina
.
# Instagram : @RamdanJohariBorongChina

.
Dazra Ventures & Consultancy (002302801-U)
.
#TripBorongChina #TripBorongGuangzhou #TripBorongShenzhen#TripBorongYiwu #SeminarBorongChina #SifuBorong #PanduanBorongChina #VideoBorongChina #DazraVentures #Dazra #MaharajaBorong #JomBorongTerusDariSumber

Information

Jenis Iklan: Tawaran Perkhidmatan
Status Iklan: Syarikat

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin