Harga: RM 250.00

Contact

Nama: mohammad dini bin ahmad
Telefon: 01121841464
Poskod: 71900
Bandar: Seremban Negeri Sembilan
Negeri: Selangor
aituition2004@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

#ATTENTION!!!

" Tak perlu difikirkan sangat lagi , nak tuisyen ke nak apa ke. Masih awal. Baru habis exam , sabar lah dulu. Tengah plan bercuti dulu ni , nanti baru fikir tuisyen ke apa ke. Nak balik kampung dulu , rest minda dulu "

Ya, benar. Masih terlalu awal , tiada apa yang perlu dirisaukan sangat buat masa sekarang. 2017 pun belum habis lagi. Sabar lah.
Namun , apabila kita wujudkan dalam diri kita kesedaran berkaitan pentingnya persediaan awal berdasarkan keputusan peperiksaan yang lepas , berdasarkan silibus yang semakin tahun semakin mencabar.
Kita akan lebih peka bahawa kita bukan hanya perlu di saat akhir , persediaan awal sebenarnya membawa mesej tahap pencapaian semasa peperiksaan nanti.
Persediaan terakhir tidak menjadi masalah.
Persediaan awal ditambah dengan pengukuhan semasa cuti itu jauh lebih bagus.
Faham , cuti-cuti kebiasaannya semua sibuk bercuti. Ada yang balik kampung dan macam-macam lagi.
Jangan risau , AI Tuition erpengalaman lebih dari 10 tahun amat memahami situasi cuti-cuti hujung tahun sebegini.
Justeru , kami beri peluang kepada semua untuk terus mendapatkan perkhidmatan tuisyen kami secara online sahaja.
Tak kisah di mana sahaja berada ; asalkan line internet cukup koata ?
Ibu bapa tidak perlu fikir berkenaan masa untuk menghantar dan mengambil pelajar di pusat tuisyen , pelajar boleh belajar terus dari rumah secara online sahaja.
Ada juga ibu bapa yang tidak selesa jika ada tutor hadir ke rumah untuk pakej home tuition , nak hantar dan ambil ke pusat tuisyen tiada masa. Tidak mengapa , sekarang dengan online pun boleh.

Jom , tuition online bersama AI Tuition
Kami sediakan perkhidmatan tuisyen secara online untuk seluruh rakyat Malaysia.
Subjek : BM / BI / Math / Sains
2018 :
Darjah 6 ( UPSR 2018 )
Tingkatan 1 hingga Tingkatan 5 ( 2018 )
Daftar sekarang !! whatsapp di nombor:
01121841464
01121841464
01121841464
Selepas itu,pihak kami akan hubungi pihak tuan/puan secepat yang mungkin.

Bersama kita meralisasikan pembelajaran abad ke-21
#Online Tuition
#Tuition
#Ai Tuition
#Cuti Sekolah

Information

Jenis Iklan: Tawaran Perkhidmatan
Status Iklan: Syarikat

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin