Harga: RM 250.00

Contact

Nama: mohammad dini bin ahmad
Telefon: 01121841464
Poskod: 71900
Bandar: Seremban Negeri Sembilan
Negeri: Selangor
aituition2004@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

#ATTENTION!!!

" Tak perlu difikirkan sangat lagi , nak tuisyen ke nak apa ke. Masih awal. Baru habis exam , sabar lah dulu. Tengah plan bercuti dulu ni , nanti baru fikir tuisyen ke apa ke. Nak balik kampung dulu , rest minda dulu "

Ya, benar. Masih terlalu awal , tiada apa yang perlu dirisaukan sangat buat masa sekarang. 2017 pun belum habis lagi. Sabar lah.
Namun , apabila kita wujudkan dalam diri kita kesedaran berkaitan pentingnya persediaan awal berdasarkan keputusan peperiksaan yang lepas , berdasarkan silibus yang semakin tahun semakin mencabar.
Kita akan lebih peka bahawa kita bukan hanya perlu di saat akhir , persediaan awal sebenarnya membawa mesej tahap pencapaian semasa peperiksaan nanti.
Persediaan terakhir tidak menjadi masalah.
Persediaan awal ditambah dengan pengukuhan semasa cuti itu jauh lebih bagus.
Faham , cuti-cuti kebiasaannya semua sibuk bercuti. Ada yang balik kampung dan macam-macam lagi.
Jangan risau , AI Tuition erpengalaman lebih dari 10 tahun amat memahami situasi cuti-cuti hujung tahun sebegini.
Justeru , kami beri peluang kepada semua untuk terus mendapatkan perkhidmatan tuisyen kami secara online sahaja.
Tak kisah di mana sahaja berada ; asalkan line internet cukup koata ?
Ibu bapa tidak perlu fikir berkenaan masa untuk menghantar dan mengambil pelajar di pusat tuisyen , pelajar boleh belajar terus dari rumah secara online sahaja.
Ada juga ibu bapa yang tidak selesa jika ada tutor hadir ke rumah untuk pakej home tuition , nak hantar dan ambil ke pusat tuisyen tiada masa. Tidak mengapa , sekarang dengan online pun boleh.

Jom , tuition online bersama AI Tuition
Kami sediakan perkhidmatan tuisyen secara online untuk seluruh rakyat Malaysia.
Subjek : BM / BI / Math / Sains
2018 :
Darjah 6 ( UPSR 2018 )
Tingkatan 1 hingga Tingkatan 5 ( 2018 )
Daftar sekarang !! whatsapp di nombor:
01121841464
01121841464
01121841464
Selepas itu,pihak kami akan hubungi pihak tuan/puan secepat yang mungkin.

Bersama kita meralisasikan pembelajaran abad ke-21
#Online Tuition
#Tuition
#Ai Tuition
#Cuti Sekolah

Information

Jenis Iklan: Tawaran Perkhidmatan
Status Iklan: Syarikat