Harga: RM 42.00

Kondisi Barangan: Baru
Cara Urusniaga: Bayar & Hantar

Contact

Nama: Siti Nor Mukhlisah Binti Mukim
Telefon: 0173243307
Poskod: 42000
Bandar: Klang
Negeri: Selangor
mukhlisah.coway@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

Puas dah cari lipmatte yang sesuai untuk bibir?⠀

Setiap kali beli, mesti tak memuaskan, bibir makin rosak, makin gelap , makin tak cantik ?⠀

Sebab tu PENTING nya untuk kita tahu KANDUNGAN/INGREDIENTS setiap lipmatte tanpa mengira HARGA dia.⠀

Saya sendiri, pertama kali beli lipmatte dulu dengan kawan kenalan saya sendiri(from prev business) , ya sebab sy percaya dia jual lipmatte yang ORIGINAL since sekarang lambakan barang kosmetik yang fake. ⠀

Itu lipmatte pertama saya, dan sekarang saya bertukar kepada lipmatte imanni pula. Kenapa saya memilih imanni? ⠀

Kerana KANDUNGAN nya. Founder imanni sendiri tidak sewenangnya keluarkan setiap satu produknya. Sebab , beliau sebelum ni merupakan graduan chemist. Jadi jangan sesekali judge sesuatu produk tu produk rebranding/repack/kilo atau apa sahaja sebelum awak buat kaji selidik. Haa part ni kena rajin yea. Cari maklumat betul. Saya memang stalk habis founder sebelum ni ?⠀

Apa KELEBIHAN lipmatte imanni?⠀

?? Kaya dengan Organic Habbatussauda⠀
?? Argan Oil⠀
?? Olive Oil ⠀
?? Vitamin E⠀
?? TIADA plumbum⠀
?? MERAWAT masalah bibir kering⠀
?? MUDAH dicuci⠀

Keluaran TERBARU, lebih IMPROVISED, menjadikan bibir lebih MOIST, dan didatangkan dengan 5 warna menarik ?⠀

Before bibir saya menggelupas, jadi memang tak smooth bila pakai lipmatte. Tapi sy konsisten, alhamdulillah bibir saya makin membaik. Baru cantik bila pakai lipmatte ☺️ me is happy ??⠀

TETAPI, it tooks TIME. Kunci dia satu, SABAR.⠀

Nak merawat , nak cantik dengan produk yang berasaskan NATURAL BASED ni, satu je saya pesan. SABAR. ⠀

Sekian bebelan saya ?⠀

Kalau ada nak grab produk imanni, whatsApp je saya. Nanti kita cerita lain. Dan sekarang ada PROMOTION CNY tau. Baik grab cepat ??⠀
WhatsApp 017 3243307⠀

Information

Jenis Iklan: Lain-lain
Status Iklan: Persendirian

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin