Harga: RM 128.00

Kondisi Barangan: Baru
Cara Urusniaga: Bayar & Hantar

Contact

Nama: Nur Farhana Ahmad
Telefon: 0167146969
Poskod: 78300
Bandar: Masjid tanah
Negeri: Melaka
nurfarhanabteahmad769@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

Assalamualaikum

Apa itu Kerengga Chocolate Shake?
minuman berperisa milo ais yang sedap difomulasi untuk membantu meningkatkan metabolism badan kita serta membantu mencairkan lemak tepu di bahagian tertentu (peha, lengan , perut) macam fat burner .

tidak ada side effect seperti kerap buang air besar kerana produk sebegitu boleh merosakkan usus besar kita tetapi produk kita akan membuatkan kita terasa haus , berpeluh atau panas, kerap buang air kecil kerana effect dari pembakaran lemak tepu kita .. jadi kita digalakkn minum banyak air .

testimoni banyak yang berjaya kurangkan berat min 3 kg seminggu !! Dan ada yg lagi gempak korang boleh tgok kat hq setiap testimoni .

pengiktirafan pengkelasan makanan dari KKM
Cara Minum :
untuk berat 80kg kebawah, kami sarankan 1 sachet untuk sehari , ambil selepas makan
.
untuk berat 80 kg keatas , 1 sachet selepas breakfast dan 1sachet selepas mkan tengahari selma seminggu
tidak ada pantang apa apa.. lantak la nak bedal apa pun. abam- abam nk fit nak sado, cutting phase pon bole try shake nih, utk dapat body definition...try kalu x cay, mesti ngam punye

Kite 4 hari je da turun 2kg..korang nak gemuk time raya ke
Read more at https://www.mudah.my/Kerengga+slimming+chocolate+shake-65633527.htm#5mhyI01fuo3EAT6s.99

whatsaap at 0167146969

Information

Jenis Iklan: Tawaran Jualan
Status Iklan: Syarikat

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin