Harga: RM 1.00

Contact

Nama: jazlan naim
Telefon: 0198846844
Poskod: 47820
Bandar: petaling jaya
Negeri: Selangor
naimjazlan@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

? "FENOMENA ROADTAX TERBANG KEMBALI LAGI" ?
.
.
"Boss tak bagi cuti. Nak amek time off pun dia dok bising. Aku nak pegi renew roadtax kat jpj nie susah. Roadtax dah nak mati nie. Nak g pejabat pos, nak g jpj masa break mana sempat. Amek nombor lagi, nak beratur lagi. Confirm tak dan.??"
~~~Abam Zikri, Klang~~~
.
.
"Baru sy tau yg Takaful Malaysia ada bg rebate 15% kalau takde claim. Kalau sy tahu awal2, mesti sy amek dgn Ezroadtax. Sbb sy x pnh claim pape pun setakat nie. Rugi rasanyaaaa. This year nak renew terus dgn Ezroadtax lah. Nanti remind sy ya. ??"
~~~Miss Tasha, Shah Alam~~~
.
.
✈️? SYOKNYAA bila roadtax yang TERBANG pada kita. Kita rilek rilek jer roadtax dah sampai. ✈️?
.
.
Ini antara cabaran yang orang ramai kat luar sana hadapi dan alhamdulillah kami team Ezroadtax membantu menyelesaikan masalah ROADTAX dan INSURANS mereka.
.
.
.
?? ORANG RAMAI SUKA SERVIS EZROADTAX ??
.
.
Kami boleh bantu renew roadtax dan insurans kereta anda.
.
✅ Tak perlu geran ORIGINAL
.
✅ Roadtax TERBANG terus ke rumah atau ofis anda
.
✅ Sijil Polisi Kenderaan kami bagi melalui email dan pos
.
✅ Cover 1st party dan 3rd party
.
.
. ⏰ BELUM SAMPAI MASA NAK RENEW ⏰
.
.
Jangan risau kalau belum sampai masa lagi untuk renewal
.
.
⭐ Kami boleh bagi FREE QUOTATION
.
⭐ Consultation pun PERCUMA
.
⭐ Check saman TIADA BAYARAN
.
.
.
Kami bantu anda kira bajet insurans dan roadtax kereta anda untuk tahun 2017.
.
.
APA TUNGGU LAGI?
.
.
.
Komen PM kat bawah untuk kami bantu anda.
.
.
? Komen www.wasap.my/60198846844 .
? Komen www.wasap.my/60198846844 .
? Komen www.wasap.my/60198846844 .
.
Team Ezroadtax tak sabar nak bantu anda dapatkan roadtax dan insurans kereta anda!
#ezroadtaxdotcom
#gengroadtax

Information

Jenis Iklan: Tawaran Perkhidmatan
Status Iklan: Syarikat