Harga: RM 1.00

Contact

Nama: jazlan naim
Telefon: 0198846844
Poskod: 47820
Bandar: petaling jaya
Negeri: Selangor
naimjazlan@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

? "FENOMENA ROADTAX TERBANG KEMBALI LAGI" ?
.
.
"Boss tak bagi cuti. Nak amek time off pun dia dok bising. Aku nak pegi renew roadtax kat jpj nie susah. Roadtax dah nak mati nie. Nak g pejabat pos, nak g jpj masa break mana sempat. Amek nombor lagi, nak beratur lagi. Confirm tak dan.??"
~~~Abam Zikri, Klang~~~
.
.
"Baru sy tau yg Takaful Malaysia ada bg rebate 15% kalau takde claim. Kalau sy tahu awal2, mesti sy amek dgn Ezroadtax. Sbb sy x pnh claim pape pun setakat nie. Rugi rasanyaaaa. This year nak renew terus dgn Ezroadtax lah. Nanti remind sy ya. ??"
~~~Miss Tasha, Shah Alam~~~
.
.
✈️? SYOKNYAA bila roadtax yang TERBANG pada kita. Kita rilek rilek jer roadtax dah sampai. ✈️?
.
.
Ini antara cabaran yang orang ramai kat luar sana hadapi dan alhamdulillah kami team Ezroadtax membantu menyelesaikan masalah ROADTAX dan INSURANS mereka.
.
.
.
?? ORANG RAMAI SUKA SERVIS EZROADTAX ??
.
.
Kami boleh bantu renew roadtax dan insurans kereta anda.
.
✅ Tak perlu geran ORIGINAL
.
✅ Roadtax TERBANG terus ke rumah atau ofis anda
.
✅ Sijil Polisi Kenderaan kami bagi melalui email dan pos
.
✅ Cover 1st party dan 3rd party
.
.
. ⏰ BELUM SAMPAI MASA NAK RENEW ⏰
.
.
Jangan risau kalau belum sampai masa lagi untuk renewal
.
.
⭐ Kami boleh bagi FREE QUOTATION
.
⭐ Consultation pun PERCUMA
.
⭐ Check saman TIADA BAYARAN
.
.
.
Kami bantu anda kira bajet insurans dan roadtax kereta anda untuk tahun 2017.
.
.
APA TUNGGU LAGI?
.
.
.
Komen PM kat bawah untuk kami bantu anda.
.
.
? Komen www.wasap.my/60198846844 .
? Komen www.wasap.my/60198846844 .
? Komen www.wasap.my/60198846844 .
.
Team Ezroadtax tak sabar nak bantu anda dapatkan roadtax dan insurans kereta anda!
#ezroadtaxdotcom
#gengroadtax

Information

Jenis Iklan: Tawaran Perkhidmatan
Status Iklan: Syarikat

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin