Harga: RM 200.00

Contact

Nama: Mohammed Nur Azam Bin Rahmat
Telefon: 0143492584
Poskod: 40300
Bandar: Shah Alam
Negeri: Selangor
mnasmarketing5@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

Dulu Susah, Sekarang Senang

Kalau dulu orang nak beli barang, kena bagi nombor wasap kat dia. Tiba-tiba dia reply
“Saya tak ada wasap, boleh telegram tak?”

Jem, kalau anda tak ada telegram, dah susah kerja plak.

Bila dah telegram dengan dia, kita suruh dia follow akaun sosial
“Puan, nanti jangan lupa follow instagram saya ye”

Dia pula reply
“Saya tak ada instagram, ada linkedin dengan twitter je”

Mak aih, lagi jeng~


SEKARANG


Sekarang situasi tu takkan berlaku dah sebab mereka boleh :

+ Pilih sendiri nak contact anda guna apps apa

+ Pilih sendiri nak follow akaun mana satu

+ Pilih sendiri produk apa yang nak dibeli

Semua ni hanya dalam 1 link sahaja. Semua ada dalam tu.

Siapa nak sistem ni, sekarang ada akses lifetime. Boleh baca info di sini (http://nak.la/OFzT)

Anything, boleh tanya saya

Mohammed Nur Azam (MNAzam)

Ps: Akses lifetime ni harga tinggi tapi berbaloi beb, bayar sekali je~

Info di sini (http://nak.la/OFzT)

Ni contoh link dh siap https://www.looket.me/IMMNAzam

Information

Jenis Iklan: Tawaran Jualan
Status Iklan: Persendirian