Beli. Jual. Sewa. Hampir Apa Saja! 6,148 tawaran menanti anda!
Kondisi Barangan: Baru
Cara Urusniaga: Bayar & Hantar

Contact

Nama: Nur mazreen
Telefon: 0132222407
Poskod: 81300
Bandar: Skudai
Negeri: Johor
mazman87@yahoo.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

JENG...JENG...JENG....

MEH KITA BG TAHU....ADA SPECIAL OFFER TAU UTK PEMBELIAN PRODUK NURRAYSA.....
.
.
Ok nak gtau ni....
.
Kepada pengguna yang baru nak cuba produk Nurraysa, belian dengan FREE POSTAGE taw ?

Kalau uolss nak cuba di antara 4 item ini akak bagi FREE POSTAGE....

@ Set trial skincare
@Collagen Powder
@Collagen soap 1 ketul
@ Collagen soap 3 ketul

Boleh campur dengan set makeup yang mesra wudhuk dan mesra solat. Best kan??
.
Jangan fikir lagi tentang postage. Dah la harga promosi, pos pun free.....
.
So, shopping lah dengan happy bersama Nurraysa Beauty

Information

Jenis Iklan: Tawaran Jualan
Status Iklan: Persendirian
Support Us!
Tunjukkan sokongan anda kepada portal iklaneka percuma kami dengan mencuba pelayar internet terbaru BRAVE.
Download adalah PERCUMA!

Klik banner di bawah untuk tunjukkan sokongan anda.

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin