Harga: RM 42.00

Kondisi Barangan: Baru
Cara Urusniaga: Bayar & Hantar

Contact

Nama: Siti Nor Mukhlisah Binti Mukim
Telefon: 0173243307
Poskod: 42000
Bandar: Klang
Negeri: Selangor
mukhlisah.coway@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

Puas dah cari lipmatte yang sesuai untuk bibir?⠀

Setiap kali beli, mesti tak memuaskan, bibir makin rosak, makin gelap , makin tak cantik ?⠀

Sebab tu PENTING nya untuk kita tahu KANDUNGAN/INGREDIENTS setiap lipmatte tanpa mengira HARGA dia.⠀

Saya sendiri, pertama kali beli lipmatte dulu dengan kawan kenalan saya sendiri(from prev business) , ya sebab sy percaya dia jual lipmatte yang ORIGINAL since sekarang lambakan barang kosmetik yang fake. ⠀

Itu lipmatte pertama saya, dan sekarang saya bertukar kepada lipmatte imanni pula. Kenapa saya memilih imanni? ⠀

Kerana KANDUNGAN nya. Founder imanni sendiri tidak sewenangnya keluarkan setiap satu produknya. Sebab , beliau sebelum ni merupakan graduan chemist. Jadi jangan sesekali judge sesuatu produk tu produk rebranding/repack/kilo atau apa sahaja sebelum awak buat kaji selidik. Haa part ni kena rajin yea. Cari maklumat betul. Saya memang stalk habis founder sebelum ni ?⠀

Apa KELEBIHAN lipmatte imanni?⠀

?? Kaya dengan Organic Habbatussauda⠀
?? Argan Oil⠀
?? Olive Oil ⠀
?? Vitamin E⠀
?? TIADA plumbum⠀
?? MERAWAT masalah bibir kering⠀
?? MUDAH dicuci⠀

Keluaran TERBARU, lebih IMPROVISED, menjadikan bibir lebih MOIST, dan didatangkan dengan 5 warna menarik ?⠀

Before bibir saya menggelupas, jadi memang tak smooth bila pakai lipmatte. Tapi sy konsisten, alhamdulillah bibir saya makin membaik. Baru cantik bila pakai lipmatte ☺️ me is happy ??⠀

TETAPI, it tooks TIME. Kunci dia satu, SABAR.⠀

Nak merawat , nak cantik dengan produk yang berasaskan NATURAL BASED ni, satu je saya pesan. SABAR. ⠀

Sekian bebelan saya ?⠀

Kalau ada nak grab produk imanni, whatsApp je saya. Nanti kita cerita lain. Dan sekarang ada PROMOTION CNY tau. Baik grab cepat ??⠀
WhatsApp 017 3243307⠀

Information

Jenis Iklan: Lain-lain
Status Iklan: Persendirian