Harga: RM 29.00

Kondisi Barangan: Baru
Cara Urusniaga: Persetujuan Bersama

Contact

Nama: Fazila
Telefon: 0107644
Poskod: 43300
Bandar: Seri Kembangan
Negeri: Selangor
fazilanoordin@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

APA YANG ANDA PERLU
TAHU TENTANG DARINA?

Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu MELEMBUTKAN dan
MENCANTIKKAN kulit dengan sekata ‼ Di tambah dengan bahan rahsia kasih sayang.

Kalau korang takut nak telan mana-mana kapsul tak kira lah kapsul branded ke tak janji untuk cantikkan kulit, korang boleh je MANDI dengan Darina Shower Scrub ni.

Jom CANTIKKAN KULIT BADAN dengan Darina Shower Scrub. 100% organik!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta badan bebas bau badan.

DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi Darina Shower Scrub ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit.
.
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB*

?Membantu menghaluskan kulit.
?Membantu memudarkan parut di badan.
?Membantu mengatasi masalah selulit.
?Menghilangkan stretchmark.
?Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
? Boleh menghilangkan daki
? Buang sel kulit mati
? Cantikkan kulit - ada vitamin c
? Cerahkan kulit
? Lembapkan kulit
? Bau wangi
.
Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki?
Darina lah jawapannya.
.
Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!!

*CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB*

?Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
?Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).

Sebarang pertanyaan direct Whatsapp

Leceh kan nk salin no whatsapp?
Tekan je link ni
↘↘?????↙↙

http://www.wasap.my/60107644284

www.facebook.com/darinashowerscrubpuj/

Information

Jenis Iklan: Tawaran Jualan
Status Iklan: Persendirian