Harga: RM 8.00

Cara Urusniaga: Persetujuan Bersama

Contact

Nama: Maizatul Zai
Telefon: 0132345403
Poskod: 40150
Bandar: Shah Alam
Negeri: Selangor
maiztlshahirah@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

So semua orang dah boleh move on dengan samyang, biskut gery dan entah apa apa lagi tu. Oleh dengan itu kita teruskan kehidupan dengan milo energy cube.

Okay kenapa milo energy cube ni mahal? Kita ni nak membentuk akhlak pun payah habistu igt senang ke nak bentukkan milo powder jadi cube?

Milo energy cube ni rasa dia berubah ubah ikut emosi dan persekitaran. Kalau tengah sedih makanya milo cube ni rasa dia macam nak nangis. Kalau tengah bercinta pulak rasa sayang dan kalau tengah marah milo cube ni akan cepat cepat berubah rasa nak pukul. Haa ikutlah korang nak rasa yang macam mana.

Lagi satu ingatlah wahai sekalian manusia, harga milo energy cube ni tak semahal harga diri kita so tunggu apa lagi beli lah cepat woi aku nak kumpul duit kawin ni!

RM60 (100pcs) & RM8 (10pcs)

COD - Shah Alam, Kluang, Johor & Alor Setar

Information

Jenis Iklan: Tawaran Perkhidmatan
Status Iklan: Persendirian