Harga: RM 1.00

Contact

Nama: Muhammad Mikhail Aiman Mohd Nazri
Telefon: 0179525174
Poskod: 21100
Bandar: Kuala Terengganu
Negeri: Terengganu
mykelhunterdev@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

*TEMPAHAN SAMPUL RAYA 2018*

Kini telah dibuka sehingga!!!

31 MEI 2018 (2 Minggu Sebelum Raya)

.

Spesifikasi Sampul Raya kami:-

1. Kertas lebih tebal dari kedai lain, biasa 128gsm tapi kami 130gam Gloss Art Paper

2. Tahun ni ada saiz baru lebih besar dan Cun.

3. Penutup jenis tuck-in, yang biasa gam punya tak elok.

4. Warna terang dan jelas.

5. Proses printing 6 hari je, tak termasuk cuti umum dan cuti sabtu/ahad.

.

Tahun lepas cerita lama, tahun ni kita buat design baru pulak..?

.

Macam biasa servis saya

*FREE Design

-Design ikut suka sampai puas hati, boleh request nak camne pun, Insya Allah menarik..cuma kami tak pandai lukis kartun je..hu3???.

*FREE Postage

-Penghantaran PERCUMA semenanjung je, ke Sabah dan Sarawak dikenakan caj penghantaran.

.

Harap semua customer puas hati dengan semua servis kami. ??Customer ibarat jantung, x de jantung x bernyawa la badan.he3

.

Berminat?

WhatsApp - 0179525174

WhatsApp - 0179525174

WhatsApp - 0179525174

.

Untuk maklumat lanjut dan SENARAI HARGA sila tekan link dibawah.

Https://www.xbiz.my/sampulraya/

.

Atau boleh ke kedai terus untuk berbincang di Alamat:

Lot.20, Bazar Hiliran, Jalan Padang Hiliran, Hadapan Pasaraya Giant, 21100, Kuala Terengganu, Terengganu.

.

#sampulraya #sampulraya2018 #cetaksampulrayamurah #sampulrayamurah2018 #sampulduitraya #sampulduitraya2018murah

Information

Jenis Iklan: Tawaran Perkhidmatan
Status Iklan: Syarikat

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin