Beli. Jual. Sewa. Hampir Apa Saja! 10,963 tawaran menanti anda!

Harga: RM 100.00

Contact

Nama: amie
Telefon: 01123640204
Poskod: 47100
Bandar: puchong
Negeri: Selangor
somchailee94@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

Yang mana peniaga-peniaga diluar sana pakat mai serbu kedai Brother's kita ni dekat puchong permai. Kat sini segala jenis semua kita ada. Jangan risau, harga lebih murah dari yang lain.
https://t.me/BrothersVaporDistribution
Nak borong ? Jangan terkejut dengan harga borong kami.
Nak jadi agent brother's untuk dapatkan harga VVIP ?
Minimum 20pcs je dah jadi agent broooo.....
Join channel Brother's untuk korang tengok stok yang tengah update sekarang ni!
Check it out !
https://t.me/BrothersVaporDistribution
https://t.me/BrothersVaporDistribution
BROTHER’S DISTRIBUTION ?
LOCATION: PUCHONG PERMAI

Information

Jenis Iklan: Tawaran Jualan
Status Iklan: Syarikat
Copyright © 2019 iklanlah.com.