Beli. Jual. Sewa. Hampir Apa Saja! 7,319 tawaran menanti anda!

Harga: RM 3.00

Kondisi Barangan: Baru
Cara Urusniaga: Bayar & Hantar

Contact

Nama: Fiqmie Muin
Telefon: 0162769816
Poskod: 40170
Bandar: SHAH ALAM
Negeri: Selangor
shuhaimi.muin@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

Siapa selalu tangan tak sampai bila nak tap Touch n Go?
Kena buka pintu, baru boleh tap?
Atau sampai je tol je tak tahu pulak mana letaknya kad Touch n Go tu?
Amboi kereta belakang dah hon-hon ni ?

Kini kita ada penyelesaian, tak perlu pening pening dah ? Guna je stick Touch n Go ni. Confirm sampai and confirm tak kelam kabut dah ?

❌ perlu keluar kereta
✔️ ringan
✔️ mudah dibawa
✔️ tidak mudah patah
✔️ Random color

http://www.wasap.my/60162769816/sticktouchngo

Information

Jenis Iklan: Tawaran Jualan
Status Iklan: Persendirian
Copyright © 2019 iklanlah.com.

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin