Beli. Jual. Sewa. Hampir Apa Saja! 11,513 tawaran menanti anda!

Harga: RM 20.00

Cara Urusniaga: Persetujuan Bersama

Contact

Nama: helmi kamarudin
Telefon: 0162163949
Poskod: 43700
Bandar: Beranang
Negeri: Selangor
helmikamarudin83@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

Makanan vegetarian ini bukan untuk golongan vegetarian sahaja. Pada zaman teknologi kini, makanan vegetarian juga sedap dan menghampiri rasa yang sebenar. Ini merupakan Makanan kesihatan yang kurang mudarat dari yang asal. boleh mengurangkan berat badan sekiranya dalam masa yang panjang.

Kami mempunya 3 rangkaian restoran yang masih beroperasi sampai sekarang iaitu Giant Bowl, jalan Klang Lama, Cameleon Jalan Thamboosamy dan Camp Forest di Taman Desa Jaya Kepong. Ada market jualan makanan seperti ini di Malaysia.

Semuanya resipi dari kami (inhouse). Antara produk terlaris kami adalah rendang mushroom, curry mushroom bite dan rasanya memang hampir serupa dengan daging sekali dengan texturenya, Assam Fillet pula rasa seperti asam pedas ikan. Sekarang makanan vegetarian sudah upgrade dan rasanya enak. Sebelum ini, kami tidak dikenali kerana membuat pasaran org cina dan india sahaja. Sekarang kami ingin mencuba memasuki pasaran Melayu pula. Tuan/ Puan harus mencuba produk kami. Design yg sedia ada akan ditambah baik sedikit demi sedikit akan menukar konsep dari berwarna warni kepada yang lebih premium dan international di masa akan datang. Buat masa ini, kami ada lebih dari 100 product yang sedia untuk dijual.

Kami telah membekalkan product kami kepada Paparich, Airasia, secret recipee dan banyak lagi restoran ternama yang lain, kebanyakan mereka order paste, utk memudahkan chef untuk memasak tanpa perlu mencari bahan mentah lagi. Kami akan tolong siapkan paste. Chef hanya perlu menambah bahan utk selera chef itu sahaja. Paparich order produk sambal ikan bilis (tapi vegetarian) rasa/texture rangup ikan bilis tu ada, tapi dari cendawan dan beberapa produk lain dari Ahimsa.

Sekiranya pihak Tuan/Puan berminat, boleh kah meluangkan waktu untuk kita berjumpa dan bersemuka berbincang. Akhir sekali, saya memohon maaf sekiranya saya membuat tuan tidak selesa dengan email saya ini. Dengan ini saya berharap Tuan/Puan pertimbangkan untuk berjumpa dengan saya pada bila- bila masa sahaja.

Saya tunggu kabar selanjutnya dari Pihak Tuan/ Puan.

Terima kasih,

HELMI KAMARUDIN
Sales & Marketing Executive

(AHIMSA VEGE HEALTH FOOD INDUSTRIES)
Email : helmi@ahimsa.com.my
No Tel : 016-216 3949
WhatsApp : http://www.wasap.my/+60162163949/helmiahimsa.

Certification: HALAL, ISO2200, HACCP, GMP, BUATAN MALAYSIA

Group Telegram : https://t.me/+lCvCMrPTFtphYzc1


Our online shop
Website: https://shop.ahimsa.com.my/
Shopee frozen: https://shopee.com.my/ahimsafrozenfood
Shopee non frozen: https://shopee.com.my/ahimsavegehealth
Lazada: https://www.lazada.com.my/shop/ahimsa-vege-health-food

Medsos
Tiktok: https://www.tiktok.com/@ahimsahq
Facebook: https://www.facebook.com/AhimsaVegeHealth
Intagram: https://www.instagram.com/ahimsavegehealth/
Youtube: https://www.youtube.com/@ahimsavegehealth585


Information

Jenis Iklan: Tawaran Jualan
Status Iklan: Persendirian
Copyright © 2019 iklanlah.com.