Beli. Jual. Sewa. Hampir Apa Saja! 11,515 tawaran menanti anda!

Harga: RM 20.00

Cara Urusniaga: Persetujuan Bersama

Contact

Nama: helmirrm
Telefon: 0102141416
Poskod: 71700
Bandar: mantin
Negeri: Negeri Sembilan
helmikamarudin83@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

Saya ada nampak dekat media social org komen..

Jgn lah makan makanan yang pelik2 wahai bangsaku..

Wow…



Artikel itu menunjukkan ada Syarikat itu membuat

Makanan Plant Based Daging..



Saya percaya, ramai org yang mcm ni..

Di Malaysia ni,

Apa yang penting?



Makanan itu halal, kilang itu ada certificate,

Membuktikan kilang makanan tu bersih..



Seterusnya, kandungan makanan tu..

Di Malaysia ada Halal Jakim kan?

Boleh search ja, nama Syarikat tu..

Ada ke takda?



Kalau ada kena yakin lah kan?

(bukan mudah ya nak apply Halal ni untuk Kilang)



Makan jele,

Jgn sempitkan minda korang…



Ada org ade condition, contoh ada gaout

Tak boleh pakai seafood,



Jadi mereka makan lah makanan plantbased ni rasanya hampir mcm sotong tu..

Rasanya hampir2, tapi tak ada unsur sotong pun dalam tu.



Ini makanan kesihatan..



Korang kena faham dulu, kenapa korang harus makan makanan mcm ni?

Atas sebab kesihatan lah kan?



Laku tak supplement? Kita tak makan la,

sbb kita taknak makan supplement..

Ada org, sebulan beribu2 abis utk supplement kesihatan..

Kalau tak, takkan lah founder supplement kat Malaysia ni kaya raya.

Btol tak?



Ramai org yang mementingkan makanan kesihatan ni,

Tapi terpulang lah,

Nak terus tukar cara makan ke, ape ke..

Tapi cuba perlahan2,

Tambahan makanan mcm ni sedap juga..



Cuba lah…



Kalau taknak buat,

Jgn influent org jgn ambil..

Ia mcm Nampak mcm korang tak research dulu sebelum cakap…



Jgn gaduh2, nak ambil ambil.. taknak jgn larang..

Benda Halal, jgn haramkan makanan yang halal.



Kita jumpa lagi, bubye…



WhatsApp : http://www.wasap.my/+60162163949/helmiahimsa.



Certification: HALAL, ISO2200, HACCP, GMP, BUATAN MALAYSIA



Helmi Social Media All link : https://linktr.ee/helmirrm

Group Telegram : https://t.me/+lCvCMrPTFtphYzc1



Our online shop

Website: https://ahimsa.com.my/

Shopee frozen: https://shopee.com.my/ahimsafrozenfood

Shopee non frozen: https://shopee.com.my/ahimsavegehealth

Lazada: https://www.lazada.com.my/shop/ahimsa-vege-health-food



Medsos

Tiktok: https://www.tiktok.com/@ahimsahq

Facebook: https://www.facebook.com/AhimsaVegeHealth

Intagram: https://www.instagram.com/ahimsavegehealth/


Youtube: https://www.youtube.com/@ahimsavegehealth585


Information

Jenis Iklan: Tawaran Jualan
Status Iklan: Persendirian
Copyright © 2019 iklanlah.com.