Beli. Jual. Sewa. Hampir Apa Saja! 9,469 tawaran menanti anda!

Harga: RM 5.00

Contact

Nama: Fifi Rashid
Telefon: 0196166990
Poskod: 43650
Bandar: Bandar Baru Bangi
Negeri: Selangor
salesgroup.asi@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

❤️ PROMOSI STICKER MURAH ❤️
.
Wahhhh!! Biar Betul?? Ye sis.. Betul!! Promosi yg Terbaek pernah kita buat ! Jimat kaw2 u olls ! Serius ! Dijamin termurah di Malaysia tau !
.
Nak tahu ape yg bestnya Promosi ni ?
.
.
Semestinya PALING BEST sebab harga RUNTUH kami bagi ! X caya boleh PM kami.
.
.
Lagi pun uols, sepanjang bulan Ramadan ni mesti uols terima tempahan cookies raya dan cake kan?
Mesti uols nak tampal sticker kat balang cookies atau kotak cake uols betul tak?
Sticker adalah salah satu cara uols nak promote bisnes uols.
.
.
Bab design uolls jgn risau.. kiteorg boleh design yg sgt cute, elegant & eksklusif.. senang cite mesti melting gituu.. ?
.
.
Kami dah print lebih 1 juta sticker sebulan. InshaAllah kompem sis puas hati.. ?
.
.
Untuk sebarang pertanyaan atau membuat tempahan, boleh terus whatsapp admin dgn klik link ni --->
http://www.wasap.my/60196166990
http://www.wasap.my/60196166990
http://www.wasap.my/60196166990
.
.
" PERCETAKAN SEMAKIN MUDAH BILA ANDA BERSAMA KAMI"
.
#stickermurah #stickerproduct #stickerproduk #labelproduct #labelbotol #stickerkahwin #stickercantik #stickercute #stickercomel #sticker #pelekat #stickerkuihraya #stickerbalang #stickercake #stickerfrozenfood #stickerbangi #stickerkajang #malaysia #stickermurahsangat #mirrorkotesticker #waterproofsticker #mattesticker #glossysticker #roundsticker #squaresticker #customdiecutsticker

Information

Jenis Iklan: Tawaran Perkhidmatan
Status Iklan: Syarikat
Copyright © 2019 iklanlah.com.

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin