Beli. Jual. Sewa. Hampir Apa Saja! 9,631 tawaran menanti anda!

Contact

Nama: Shahril
Telefon: 0136331366
Poskod: 47150
Bandar: Puchong
Negeri: Selangor
shah1202@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

-Belajar trade forex dengan teknik DXY.
-Analisa pada 1 chart DXY & trade pada 7 currency & 1 gold serentak.
Maklumat lanjut boleh ke telegram: https://t.me/teknikdxy

~Pesanan Penaja~
*Ramai orang bila trade forex terus tamak nak trade semua currency sedangkan 1 currency pun belum tentu betul-betul mahir untuk di analisa.
*Nak cepat kaya/untung lagi kasi hentak full margin tapi last-last MC & duit pun melebur.
*Lagi bagus join group yang bagi signal memanjang, bukan tak boleh tapi sampai bila kita tak yakin pada diri sendiri & terus nk harapkan "makan suap" jer..
*Kalau kita belajar untuk mahirkan diri Analisa chart & trade sendiri kan itu lebih bagus untuk "Long term".
*Kenapa perlu trade semua currency kalau 7 currency & 1 gold ni anda dah boleh kuasai & profit.
*INGATLAH... kita bukan nak kejar sapa paling banyak trade & cepat kaya, tapi kita nak trade untuk long term & lifetime.

Information

Jenis Iklan: Lain-lain
Status Iklan: Persendirian
Copyright © 2019 iklanlah.com.

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin