Beli. Jual. Sewa. Hampir Apa Saja! 9,723 tawaran menanti anda!

Harga: RM 9 999.00

Kondisi Barangan: Terpakai & Baik
Cara Urusniaga: Datang & Ambil

Contact

Nama: NAZRI BIN BASIRON
Telefon: 0167882004
Poskod: 81920
Bandar: KOTA TINGGI
Negeri: Johor
nazri.basiron@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

Perhatian kepada pengusaha cetak baju (silkscreen printing)!
Dah lama dalam bisnes cetak/printing baju tapi masih guna printing table yang perlu bergerak ke sana ke sini, ke sana ke sini.
Pernah mengalami sakit kaki dan kepenatan setelah cetak beratus-ratus baju sehari?

Usah risau, kami ada solusinya - bertukarlah kepada ROTARY SPIDER SILKSCREEN. Ini bukan mesin biasa yang mudah goyang atau out of balance setelah beberapa kali cetak.
Kalau guna kaki yang macam meja tu, mana stabil. Tengok kaki dia, solid, centralized dan padu – 4 orang pun belum tentu boleh angkat. Anggaran melebihi 100kg beratnya.

Hanya memerlukan keluasan kurang dari 9 square feet area. Boleh buat cetakan dalam rumah sendiri pun, tak perlu sewa rumah kedai.
Kapasiti cetakan boleh mencapai 500 helai sehari (8 jam) hanya dengan 2 orang pekerja. Kalau cetak sendiri paling hebat pun 300 helai.
Berapa pelaburan anda? RM9999.00.
Bukan itu saja, ada 2 lagi mesin yang anda akan dapat sekali dengan pakej ini iaitu mesin LIGHTBOX EXPOSURE dan FLASH CURING.

Berminat, boleh hubungi owner :
http://www.wasap/my/60167882004

Information

Jenis Iklan: Tawaran Jualan
Status Iklan: Persendirian
Copyright © 2019 iklanlah.com.

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin