Harga: RM 40.00

Contact

Nama: Nur Shahira
Telefon: 0193409437
Poskod: 68000
Bandar: BUKIT INDAH
Negeri: Selangor
nurshahirashariff@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

Pusat Tuisyen di Bukit Indah, Ampang. Kelas paling menyeronokkan dan bermotivasi. Jadi jangan lepaskan peluang tau. Baca sampai habis.

UPSR/PT3/SPM/KELAS KOMUNIKASI/MEMBACA/KELAS JAWI

Assalamualaikum semua~~??
Selamat sejahtera semua~~??

Kepada ibu bapa yang...

✏Nak kekalkan kecemerlangan anak-anak walaupun "result" dah gempak.
✏Yang risau anak tak tahu membaca walaupun dah masuk Tahun 1?
✏Pening kepala anak asyik gagal ??
✏Anak tak boleh fokus kalau belajar ramai-ramai.
✏Anak jenis malu bertanya bila tak faham.
✏Nak belajar kt pusat tuisyen tapi pelajar ramai sangat dah serupa kelas di sekolah.
✏ Nak jadual kelas yang fleksibel mengikut masa sendiri.
✏Nak cikgu fokus ?% kat anda seorang jah..
✏Nak anak bukan saja pandai akademik, tapi kemahiran berkomunikasi
✏Nak asah bakat anak anda bermain peralatan muzik
✏Nak anak confident dalam semua aspek

Haaa...Tak payah pening -pening kepala lagi tau.. Kami nak bantu anda ni..Jadi jom la book kelas dengan kami dan yang paling penting semua subjek ada tau.

Sampai bila nak biarkan anak-anak anda berada di tahap yang sama. Dah ada peluang depan mata ni, tak salah nak cuba kan?

Ingat tau, sistem pendidikan dah makin mencabar...Kalau benda asas tak kuasai macam mana nak jawab soalan-soalan yang mencabar..Betul tak?? :-)

Kalau nak tengok suasana kelas dengan perkhidmatan kami boleh ke page fb rasmi kami: NUO TUITION CENTRE

WhatsApp je Cikgu Nora 0193409437 ...Nanti kita sembang panjang berkenaan kelas kami ni tau. ✌?✌?✌???

"SESUNGGUHNYA PELABURAN UNTUK ILMU ITU TAK PERNAH MERUGIKAN."

Information

Jenis Iklan: Tawaran Perkhidmatan
Status Iklan: Persendirian
Copyright © 2019 iklanlah.com.

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin