Harga: RM 1.00

Kondisi Barangan: Baru
Cara Urusniaga: Bayar & Hantar

Contact

Nama: Ila Ishak
Telefon: 016-269 4076
Poskod: 68000
Bandar: Ampang
Negeri: Selangor
azmila210@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

[ #IKLAN TERHAD ] - HANYA 20 ORG DROPSHIP DIPERLUKAN!

UNTUK MAKLUMAN SEMUA!
KAMI AKAN DEDAHKAN RAHSIA BAGAIMANA EJEN KAMI JANA INCOME!
RAHSIA TELAH TERBONGKAR! PERFUME VIRAL DIPASARAN TAHUN 2019.
.
Nak meniaga tiada modal?
Nak meniaga risau stok tak jalan?
Duit tak cukup setiap bulan?
Tak pandai nak meniaga?
.
Meh sini, Baca ni. Kami ajar caranya.
.
Tak payah susah-susah. Copy paste je apa yang kami dah sediakan dan ikut step by step guideline kami. Tak payah pening-pening nak fikir ayat. Nak ambil gambar dan sebagainya.
.
SEKARANG PELUANG JARANG DATANG. BILA DAH DATANG, CEPAT-CEPAT GRAB! RUGI kalau tak ambil peluang keemasan ni.
.
Semua orang suka perfume..... baby pun suka orang yang pakai perfume.....kita akan tambah ramai kawan kalau kita wangi pakai perfume....confident level akan jadi lebih tinggi .....TAPI .....dalam keadaan ekonomi sekarang, perfume yang berkualiti, bau best-best dipasaran, banyak pilihan, semuanya MAHAL.
.
Sebab tulah RICHBLENDS diwujudkan. Richblends selesaikan masalah anda. Demi membantu semua mendapatkan perfume berkualiti setaraf jenama antarabangsa dengan harga mampu milik. Hampir 100 bauan yang menjadi rebutan ramai.
.
Seronok dengarkan?
Boleh bantu orang kurangkan kos belian. Dah bersedia nak buat kebaikan?
.
Kami mencari mereka-meraka yang serius sahaja. Sila komen dibawah ni yer.
.
http://bizapp.la/richblendsventure
http://bizapp.la/richblendsventure
http://bizapp.la/richblendsventure

Information

Jenis Iklan: Lain-lain
Status Iklan: Persendirian
Copyright © 2019 iklanlah.com.

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin