Harga: RM 3.00

Kondisi Barangan: Baru
Cara Urusniaga: Bayar & Hantar

Contact

Nama: Fiqmie Muin
Telefon: 0162769816
Poskod: 40170
Bandar: SHAH ALAM
Negeri: Selangor
shuhaimi.muin@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

Siapa selalu tangan tak sampai bila nak tap Touch n Go?
Kena buka pintu, baru boleh tap?
Atau sampai je tol je tak tahu pulak mana letaknya kad Touch n Go tu?
Amboi kereta belakang dah hon-hon ni ?

Kini kita ada penyelesaian, tak perlu pening pening dah ? Guna je stick Touch n Go ni. Confirm sampai and confirm tak kelam kabut dah ?

❌ perlu keluar kereta
✔️ ringan
✔️ mudah dibawa
✔️ tidak mudah patah
✔️ Random color

http://www.wasap.my/60162769816/sticktouchngo

Information

Jenis Iklan: Tawaran Jualan
Status Iklan: Persendirian
Copyright © 2019 iklanlah.com.