Beli. Jual. Sewa. Hampir Apa Saja! 11,513 tawaran menanti anda!

Harga: RM 20.00

Cara Urusniaga: Persetujuan Bersama

Contact

Nama: helmirrm
Telefon: 0102141416
Poskod: 71700
Bandar: mantin
Negeri: Selangor
helmikamarudin83@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

Ramai Yang Tanya,

Dekat mana nak cari produk Ahimsa ni?

Masa event MIHAS (Malaysia International Halal Showcase) tempoh hari
70% DARI PRODUK AHIMSA EKSPORT ke luar negara.
Jadi, kalau nak OEM pun boleh,
tapi kena ikut MOQ yang kita tetapkan lah.

Yang pertama cari dekat Online shopping,

Insyaallah kat mana2 shopping plateform kat Malaysia ni ada punya lah…

Seach ja AHIMSA VEGE HEALTH FOOD.

Mesti jumpa punya.



Yang kedua, Tapi kalau nak beli di Reseller kita,

Kena PM saya kerana ada banyak tempat.

Nanti saya bagi Location.
Tapi tak boleh nak listkan disini, banyak sangat..



Berikut merupakan list pasaraya yang ada produk Ahimsa,

1) NSK,

2) SUPER SEVEN

3) MANTIN ZEMART

4) SOON CHEONG

5) YOLEK


Tapi kalau tak jumpa jugalah kan,

Pm saya, nanti saya bagi location yang terdekat dengan anda..



Tp dalam banyak2 list ni kan,

Tak semua produk mereka ambil,

Total kami ada lebih dari seratus produk,

Semuanya pun dah ada halal, jgn risau..

Kebanyakan mereka ambil tak lebih 30 produk pun utk satu kedai.



Kalau nak tahu lebih tentang Produk Ahimsa,

Pm saya juga, saya akan bagi list siap gambar produk lagi.

Nak masuk dekat supermarket ternama ni bukan tak boleh,

Cuma kosnya terlampau tinggi,

Belum jual lagi dah kena bagi duit dulu dari mereka.

Market Plant base ni tak besar,

Skrg ni kami Tengah cuba nak masukkan ke pasaran Melayu pula,

Kalau penerimaan ok, barulah kami akan masuk semula ke pasaraya besar.



Ramai org tak tahu Makanan Sihat mcm ni,

Letak barang saja dah kos dah berapa axia beb dilaburkan ke pasaraya.

Blom brg rosak lagi, reject.. return..



Kami mohon supaya cubalah produk kami yang

Dah masuk pun di pasaran eksport.

Boleh kami katakana, produk kami di luar negara lagi dikenali.

Spt Indonesia, Thailand, Singapore, Australia, UK, China, Taiwan.

Dan banyak lagi lah,

Setiap bulan berkontena kuar dari Malaysia ni.

Inilah sebab kami join MIHAS tempoh hari utk (eksport)



Tp kita kat Malaysia ni, tak ramai yg pentingkan makanan sihat ni.

Saya harap, mari lah cuba produk Ahimsa vege Health Food ni.

Tak jumpa di pasaraya, Online ada..

Saya nak try boom kan produk ni dalam Malaysia (Melayu) ni pula..



Terima kasih bye..



Terima kasih,



HELMI KAMARUDIN

Sales & Marketing Executive



(AHIMSA VEGE HEALTH FOOD INDUSTRIES)

Email : helmi@ahimsa.com.my

No Tel : 016-216 3949

WhatsApp : http://www.wasap.my/+60162163949/helmiahimsa.



Certification: HALAL, ISO2200, HACCP, GMP, BUATAN MALAYSIA



Helmi Social Media All link : https://linktr.ee/helmirrm



Group Telegram : https://t.me/+lCvCMrPTftphYzc1





Our online shop

Website: https://ahimsa.com.my/

Shopee frozen: https://shopee.com.my/ahimsafrozenfood

Shopee non frozen: https://shopee.com.my/ahimsavegehealth

Lazada: https://www.lazada.com.my/shop/ahimsa-vege-health-food



Medsos

Tiktok: https://www.tiktok.com/@ahimsahq

Facebook: https://www.facebook.com/AhimsaVegeHealth

Intagram: https://www.instagram.com/ahimsavegehealth/

Youtube: https://www.youtube.com/@ahimsavegehealth585


Information

Jenis Iklan: Tawaran Jualan
Status Iklan: Persendirian