Harga: RM 500.00

Contact

Nama: idris
Telefon: 01156549185
Poskod: 43000
Bandar: kajang
Negeri: Selangor
idrismustapa@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

Kita terjun dalam bidang trading
dengan niat kita nak buat EXTRA dengan cara sendiri & tak nak terikat dengan org , dan dengan masa...
atau pun NIAT nak tambah EXTRA untuk cover liabiliti kita..
sebab gaji tak tebal sgt...
-
-
Dengan niat satu hari nanti kita leh dok umah jaga anak2 dan layan ahli keluarga tersayang..atau buat EXTRA santai2 sambil nak rilek2 kat umah...depan PC dan ada MASYUK !!
-
-
tapi yang menyedihkan... berlaku terbalik pulak!!!
lagi takde masa ...
lagi sibuk
lagi padat masa
lagi penat..
lagi banyak nak kene belajar..
-
-
Dengan nak jaga "CANDLE dan SETUP" nya
dengan berpuluh ebook dah di beli nya !!
mata pun dah naik rabun !
Channel telegram signal free
tak yah sembang la... penuh dalam telegram!!
belum cerita JANTUNG /EMOSI lagi
dan yang PALING BEST.... asyik DEPO je...!!
untung pun kadang2 ,,,itu pun ciput...je...
punya lah bersengkang mata nak tunggu setup sebelum nak entry..!! last2 naik sikit KALUT TUTUP... !!
-
JANGAN RISAU ,SAYA PUN SAMA...mcm tu dulu ..
-
Nak TAK? saya bagi solusi, anda takpayah susah payah sangat..
cuma 15 minit dari masa anda seharian...untuk setup dan make EXTRA 30% MAX ?
-
-
Zaman sekarang masa sgt penting DAN dah tiba masa nya kita rasa ROBOT yang buat kerja untuk kita !!
bukan robot tu,, tapi robot yg lain macam!!
buat tindakan PANTAS dengan tekan link Whatsapp di bawah


klik link di bawah
RoyalQ4all.com/J57VY
RoyalQ4all.com/J57VY
RoyalQ4all.com/J57VY

#royalq
#financialapps
#risingcapitalapss
#investmentapps
#tradingappsfinacial
#growupcapital
#realplatform
#royalqscam
#royalQ
#RoyalQ Scam
#royal Q Penipu


https://api.whatsapp.com/send?phone=601156549185&text=WOW..!%20nak%20tau%20info%20%2CTrade%20Tanpa%20MC

Information

Jenis Iklan: Tawaran Jualan
Status Iklan: Persendirian

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin