Harga: RM 100.00

Contact

Nama: amie
Telefon: 01123640204
Poskod: 47100
Bandar: puchong
Negeri: Selangor
somchailee94@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

Yang mana peniaga-peniaga diluar sana pakat mai serbu kedai Brother's kita ni dekat puchong permai. Kat sini segala jenis semua kita ada. Jangan risau, harga lebih murah dari yang lain.
https://t.me/BrothersVaporDistribution
Nak borong ? Jangan terkejut dengan harga borong kami.
Nak jadi agent brother's untuk dapatkan harga VVIP ?
Minimum 20pcs je dah jadi agent broooo.....
Join channel Brother's untuk korang tengok stok yang tengah update sekarang ni!
Check it out !
https://t.me/BrothersVaporDistribution
https://t.me/BrothersVaporDistribution
BROTHER’S DISTRIBUTION ?
LOCATION: PUCHONG PERMAI

Information

Jenis Iklan: Tawaran Jualan
Status Iklan: Syarikat

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin