Harga: RM 16.00

Contact

Nama: shahrudin bin suhai
Telefon: 014-7099760
Poskod: 98000
Bandar: miri
Negeri: Sarawak
midnite8308@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

Tuan puan yang masih tengok channel Malaysia yang berulang2 di rumah‼
Rupa2nya SyberTV bkn aje dpt tengok semua channel Malaysia ?, channel luar negara dan drama pun dpt juga ?

Dulu sy langgan Malaysia TV utk tengok movie drama, tp cerita berulang2 aje.
Cerita bosan tengok pun kurang syok
Tapi lepas sy langgan sama SyberTV, waduh!
Cerita tu byk gila! 24 jam pun x dpt tengok habis!
Kanak2 dan ibu bapa pun puas hati!

Sy baru tau SyberTV ni terbaik sbb:
SyberTV ada server sendiri kat Malaysia.
Server stabil, user friendly dan pentingnya ada subtitle!

SyberTV dah 5 tahun lebih di pasaran dan sudah ada lebih drpd 1,000,000 subscriber di Malaysia? Satisfaction rate >98.57% !!
Jadi x perlu takut atau risau, langgan dgn yakin!

Sy tanya iby bapa kenapa puas hati, ini jawapannya ?
✅ Malaysia Channel
- TV 1,2,3, Citra, Ria, Warna, Boo, First, Best, Arena, etc.
✅ Channel Sukan
-️ EPL, NBA, Cricket, Rugby, WWE, ESPN, ASSP, etc
✅ US Channel
-️HBO, AXN, Warner, Paramount, Fox, Cinemax, etc
✅ India Channel
-️ Thangathirai, Vellithirai, Sun TV, Star Vijay, Zee TV, etc.
✅ Documentary Channel
-️ HGTV, Dmax, National Geography, Animal Planet, Discovery Channel, etc.
✅ News Channel
-️ CNN, BBC, CNBC, CCTV, etc
✅ Kids Channel
-️ Disney, Cartoon Network, Boomerang, Baby TV, etc.

Selain channel, VOD pun ada sekali ?
✅ Movie
-️ Movie cinema yg up to date. Subtitle boleh pilih dan tukar.
✅ Drama
-️ Malay, Korea, India, US update setiap hari dgn subtitle.

Kelebihan SyberTV:
? Bayar sekali dpt channel selama2nya
? Tiada commitment bulanan, tiada hidden cost.
? Auto update dan FREE upgrade
? 1 to 1 customer support ?
? Technical support 7x15 jam
? Full Waranty

Ok la, sy tau tuan puan sudah byk berminat.
Wassap 014-7099760 utk dapat info lanjut dan harga promosi‼

Information

Jenis Iklan: Lain-lain
Status Iklan: Persendirian

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin