Kondisi Barangan: Baru
Cara Urusniaga: Hantar & Bayar

Contact

Nama: Pengedar Sabun Dozee
Telefon: 60123457936
Poskod: 55100
Bandar: Kuala Lumpur
Negeri: Kuala Lumpur
genal.marketing@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

Assalamualaikum dan Hi Guyss! Sara here :)
Kami merupakan Pengedar dan Pembekal Sabun Dozee ~ Sabun pencuci pilihan rakyat Malaysia.

Sabun Dozee ni diasaskan oleh Datuk Mohd Syukri Ibhrim, atau lebih dikenali dengan panggilan Dato Sabun ?
Nak tahu lebih lanjut sejarah Sabun Pencuci kegemaran rakyat Malaysia ni boleh check out link ini >> https://nakshare.info/datosabun

===
KELEBIHAN SABUN DOZEE
===
Rama yg tanya Sara apa yang best nya sabun Halal Dozee ni?? Ok jom kita tengok apa yang special sangat dengan Sabun Dozee ni...

+ 4-DALAM-1 (Pencuci, Pelembut, Pewangi & Anti-Bakteria)
+ Disahkan HALAL oleh JAKIM
+ Sabun PEKAT & WANGI
+ Pakaian TIDAK BERBAU HAPAK, Walaupun Selepas Ditinggal Semalaman
+ 100% Produk Muslim Bumiputera
+ Tidak Mengandungi Lemak Haiwan
+ Bau Wangi Tahan Lama ~ Walaupun Beberapa Hari Selepas Basuhan

yess, yang penting sabun Dozee ni WANGI dan disahkan HALAL oleh JAKIM. Kita mestilah nak guna barangan yg suci dan baik untuk keluarga kita kan?

Boleh check out sijil-sijil Halal sabun-sabun keluaran Dozee di sini >> https://nakshare.info/SijilHalalSabunDozee

SEKEJAP! Betul ke sabun Dozee ni wangi dan pakaian tak berbau hapak?

Kalau Sara cakap sahaja abang-abang dan akak-akak tak percaya. Tak apa jom kita lihat apa penggunaa-pengguna yang dah guna sabun Dozee ni cakap >> https://nakshare.info/ApaKataPenggunaDozee

===

Sara juga mengalu-alukan abang-abang dan akak-akak yang berminat nak menjadi sebahagian keluarga besar Dozee dan sedikit sebanyak buat duit tambahan.

Boleh layari link ini >> https://dozee.com.my/daftar-ejen/

Jika ada sebarang pertanyaan halo-halo sahaja Sara! Bye... :)

Information

Jenis Iklan: Lain-lain
Status Iklan: Persendirian

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin